Velkommen til Yrjarheim!

IL Yrjar skiløyper

Vi vil gjerne ha din hjelp!


Det er ikke så lang sesong for ski på kysten hos oss, men både barn og voksne har stor glede av sesongen så lenge den varer. Vi ønsker å tilby jevnlige skirenn for barn så lenge det er mulighet for dette gjennom sesongen, men er avhengig av hjelp fra foreldre eller andre støttemedlemer som ønsker å bidra til skiglede for våre minste.


Sesongen 2021/22 håper vi blir pandemi-fri og vi ønsker å ha en støttegruppe klar for å gjennomføre "karusellrenn" så fort forholdene tillater det. Har du lyst og mulighet til å bidra så er vi veldig takknemlige for det - ta kontakt!


Fakta: Snøproduksjon & løypepreparering 2020


  Ca 400 m3 vann

+ 2500 kWh strøm

+ 600 L diesel til tråkkemaskin

+ 100 L bensin til snøscooter

+ 50 timer snøproduksjon

+ 70 timer løypekjøring

= Skiløyper


 

Hvem er vi?

IL Yrjar Ski legger til rette for skiglede for barn, ungdom og voksne i lokalmiljøet! 

Skigruppa i IL Yrjar ønsker å bidra til å skape et inkluderende fellesskap med fokus på mestring og utvikling gjennom glede av å gå på ski. Vår målsetning er å fremme skiidrett og utendørs fysisk aktivitet blant både barn, ungdom og voksne. Dette gjør vi først og fremst gjennom å tilby et grunnleggende skiidrettstilbud ved Yrjarheim som bygger på våre kjerneverdier: Glede, engasjement og fellesskap.

 

Vi tilbyr kortreist tur- og treningsglede!

• Lysløype med snøproduksjon og oppkjørte spor som står klar for deg fra morgen til kveld så lenge vær- og føreforhold tillater det gjennom vintersesongen.

• Skisamlinger og karusellrenn med fokus på skiglede og mestring for barn og unge.

• Flott turområde også utenfor skisesongen for alle som liker å ferdes i naturen enten det er på terrengsykkel, med løpeskoene på eller for en hyggelig søndagstur med familie og venner.


Velkommen!
Leder skigruppa: Trond Haugen / Mob: 48117028